Allt i ett hus

Hotell med balans och harmoni

Du bor med stil & komfort och sover lugnt i våra unika rum med modern skandinavisk känsla.

Boka online

Hotell nära Stockholm mitt i naturen

Bo med stil och komfort när du stannar kvar på Körunda. I våra 51 hotellrum stiger du in i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Det enkla träslaget i möbler och sängkarmar påminner om naturen som omger vårt hotell. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

Boende i naturen, nära Stockholm

Hotellet ligger vackert beläget på Södertörn.

35 minuter från city, 15 minuter från Nynäshamn. Vårt mysiga hotell är beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog. Att bo på Körunda är en upplevelse såväl för weekend som konferens.

När morgonsolen sveper över huvudbyggnaden kan du vakna med ett leende på läpparna och en utvilad kropp, redo för en ny dag. Frukosten avnjuter du som bäst i matsalen eller på verandan med sjöutsikt, självklart med goda val för alla. Njut av vårt hembakade bröd, ägg och bacon eller varför inte unna dig en våffla. Helt enkelt en riktigt god frukost för en fortsatt bra dag.

Välkommen att bo kvar och njut av en hotellvistelse hos oss. I naturskön och historisk miljö nära Stockholm, intill Nynäshamn. Din weekend här kommer bli magisk!