VALMÖJLIGHETER FÖR VARJE KYSS

Bröllopspaket

På Körunda finns flera möjligheter att ordna det drömbröllop ni så länge tänkt på. Vigsel kan ske i kyrkan eller på vårt härliga trädäck som ligger vackert beläget i ekdalen vid sjön Muskan.

Kontakta oss

Valmöjligheter för varje kyss

På Körunda finns flera möjligheter att ordna det drömbröllop ni så länge tänkt på. Vigsel kan ske i kyrkan eller på vårt härliga trädäck som ligger vackert beläget i ekdalen vid sjön Muskan. Vår stora ljusa lobby bjuder in till dans och band ligger centralt. Strax intill finns bar och matsal för upp till 120 gäster. Åt alla väderhåll finns det möjlighet att bjuda på mat och dryck. Servera champagnen utomhus på altanen och vår härliga solsida. Där skiner kvällssolen ända fram till 22 under sommaren. Vill man göra bröllopet exklusivt bor man kvar med alla gästerna på hotellet. Det är en lyxig känsla att ha hela hotellet för sig själva. Bröllop på Körunda – här finns möjligheter för varje kyss.

 

 

Professionell planering

Det finns mycket att tänka på vid ett bröllop. Med vår mångåriga kunskap är ni i trygga händer med allt från de enklaste frågor till de mest avancerade önskemålen kring ert bröllop. Hör av er till oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se så bokar vi in en visning av vackra Körunda.

 VI ARRANGERAR OFÖRGLÖMLIGA HÖGTIDER FÖR ER FEST. FRÅN STORT TILL LITET. VÅRA BRÖLLOPSPAKET ÄR FÖRSLAG PÅ DET SOM VI SEDAN ANPASSAR TILL JUST ER HÖGTID.

 

Vi hjälper dig med ditt drömbröllop

Vi hjälper er gärna att boka band och ordna dansgolv i stora lobbyn som ligger precis intill baren och restaurangen. Skumpan står kall och maten är förberedd. Det är helt enkelt bara säga ”I do”.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.