Boka

Hotell

Gör en konferensförfrågan

Vi återkommer så fort vi kan.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Just nu tar vi inte emot onlinebokningar.
För att boka ett bord hos oss var vänlig ring eller skicka ett mail.

Ring oss för att boka bord

08-520 390 30
info@korunda.se

Fira festernas fest med oss!

Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Matevent

Laga mat tillsammans

Inspiration från när och fjärran. Professionella kockar med utmanande recept. Vi skapar en matupplevelse utöver det vanliga tillsammans med er.

Kanske är ni en grupp medarbetare från jobbet som vill bonda. Kanske är ni ett kompisgäng som vill laga mat ihop. Oavsett så kommer era smaklökar utvecklas tillsammans med det mathantverk ni tillsammans skapar.

Våra professionella kockar som älskar att hemlighetsfullt dela med sig av erfarenheterna om varför – och framför allt hur – smakerna ska och kan förhöjas på den mat om tillagas och tillsammans med det vin som avnjuts.

Inspirationen kommer från när och fjärran. Från smakrika Italien javisst, från Frankrikes matmustiga traditioner men också från härligt frodiga Skåne såväl som från Södertörns härproducerade och säsongsanpassade smakagenda.

Vill du och gänget skapa praliner eller desserter med en kvalitet milsvitt bort från det du är van, så gör du det med bästa konditorproffset som ciceron. Hon som också är galet bra på att inspirera dig och få er att hålla tungan rätt i munnen.

För de tävlingsinriktade så anordnar vi ett fartfyllt race likt ”Kockarnas Kamp”. Det blir en aktivitet ni sent kommer att glömma med mjölksyra, taktik och precision.