Företagsgolf

Minnesvärt för dig och dina kunder

Utöver det vanliga blir företagsgolfen ihågkommen. Tillsammans med er skapar vi en branschaktivitet med helhetsuppelvelse.

Boka företagsgolf

Företagsgolf

Företagsgolf på Körunda innebär att ni är i goda händer från första tee till sista green. Det enda du behöver hoppas på är bra väder och lyckat spel.

Koncentrera dig på dina kunder, vi tar hand om resten. Knyt nya affärsrelationer och stärk samarbetet med befintliga kunder. Företagsgolf ger dig möjlighet att kommunicera ditt företag under positiva former. Kommunikation och glädje i fokus.

Kanonstart, longest drive

Nynäshamns GK är en komplett anläggning med 27+9 hål. Här finns också GolfPro och svingstudio. Tävlingarna arrangeras helgfria vardagar med max 24 startande per timme eller kanonstart för upp till 100 deltagare. Klubben ordnar även med scorekort och resultattavla.

 

 

 

After Golf

Mingel kan anordnas både före, under och efter tävling. Mat och dryckmöjligheter finns för upp till 120 personer i matsalen. På vår veranda med utsikt över banan finns möjligheter till bbq, segerskål och musikuppträdande. Vill man fortsätta eventet är baren öppen till efter midnatt.

Boka företagsgolf

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.