Boka

Hotell

Gör en konferensförfrågan

Vi återkommer så fort vi kan.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Just nu tar vi inte emot onlinebokningar.
För att boka ett bord hos oss var vänlig ring eller skicka ett mail.

Ring oss för att boka bord

08-520 390 30
info@korunda.se

Fira festernas fest med oss!

Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Festlokal strax utanför Stockholm

Festen kan börja!

Samla dina vänner och familj och bjud på en festupplevelse ni sent kommer att glömma. Hos oss på Körunda kan ni fira din födelsedag, bröllopsdag, dop eller vad ni än har att fira.

Boka din fest hos oss!

Letar du festlokal har Körunda de bästa förutsättningarna att skapa din drömfest.

Ska du verkligen göra din fest minnesvärd och full av glädje? Då har du kommit rätt! Hos Körunda, där festen alltid är i fokus, har vi de mest fantastiska möjligheterna att skapa din drömfest.

Oavsett om du ska fira din 40-årsdag, omfamna livet med en fängslande 50-årsfest, hylla imponerande 60 år av erfarenhet eller bara fira en speciell födelsedag, så är Körunda platsen där du och dina vänner kommer att skratta så mycket att ni önskar att kvällen aldrig ska ta slut.

Har du några speciella önskemål som brinner i dig?

Drömmer du om en fest inspirerad av The Great Gatsby? Eller kanske ett maskeradtema som ingen kommer att glömma? Vad sägs om en idyllisk trädgårdsfest, en avslappnad picknick, eller kanske äventyr och lekar som får alla att skratta? Kanske är det dags att fira guldbröllopet, ordna en minnesvärd överraskningsfest eller samlas för en släktträff? Vårt utomhusarrangemang är perfekt om du vill duka upp en fest under bar himmel. För de blivande brudar och brudgummar har vi fantastiska möhippor och svensexor. Och för de som vill minnas de glada studentdagarna finns också möjligheten att sjunga sången om dem.

Du väljer festtillfället, och vi kommer att gå långt utöver för att överträffa dina förväntningar. Körunda är inte bara en festlokal – det är den ultimata festplatsen för alla tillfällen. Det vi älskar mest är att skapa minnen som varar livet ut. När vi ser de glittrande ögonen och de leende ansiktena som fyller vårt Körunda, då vet vi att vi har lyckats. Vi är här för att vara den självklara destinationen för alla de viktiga ögonblicken i ditt liv. Festa med oss, och du kommer att minnas det för alltid!

Fest med övernattning

När kvällen är över finns det totalt 51 hotellrum som kan användas såväl som enkelrum eller dubbelrum. Dina gäster kommer att sova gott i våra sköna sängar med fluffiga täcken. På morgonen serverar vi en härlig frukostbuffé med nybakat bröd, rykande varmt kaffe och behövs det en huvudvärkstablett kan vi lösa det.

Förvandla Körunda till din privata lekplats. Boka hela hotellet och skapa unika minnen med upp till 100 gäster i din egen ”Chambre Séprarée”.

en säng med kuddar och en flaska champagne på kylning

 

 

Festlokal utanför Stockholm

Körunda är en perfekt festlokal en liten bit utanför Stockholm.  Hitta hit.
Parkera bilen och välkommen till oss.

Önskar du åka kollektivt avgår pendeltåget två gånger i timmen (vardagar) och tar dig till Ösmo station på 45 minuter.

Kontakta oss

Kontakta oss så visar vi hotellet och våra festlokaler.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.