Festlokal strax utanför Stockholm

Festen kan börja!

Samla dina vänner och familj och bjud på en festupplevelse ni sent kommer att glömma. Hos oss på Körunda kan ni fira din födelsedag, bröllopsdag, dop eller vad ni än har att fira.

Boka din fest hos oss!

Letar du festlokal har Körunda de bästa förutsättningarna att skapa din drömfest.

Ska du uppmärksamma din 40-årsdag, hylla livet med en 50-årsfest, kanske gratulera 60 års erfarenhet eller fira vilken födelsedag som helst? Oavsett anledning vill vi tillsammans med dig och dina vänner ge så många skratt att ni önskar att festen aldrig kommer ta slut.

Har du särskilda önskemål?

Vill du ha en Great Gatsby-inspirerad fest? Maskeradtema. Trädgårdsfest. Picknick. Äventyr och lekar. Fira guldbröllop. Överraskningsfest. Begravningsfika. Släktträff. Duka utomhus. Möhippa. Svensexa. Fira en 30-åring. Sjunga om studentens lyckliga dagar.

Du väljer festtillfälle och vi kommer att göra vårt yttersta för att uppfylla dina önskningar och lite till. Körunda är en stor festlokal som passar alla tillfällen. Är det något vi älskar alldeles extra, så är det att ge våra gäster minnen för livet. Att se glittrande ögon och glada människor som ger färg och liv till vårt Körunda är det bästa vi vet. Vi vill vara den självklara platsen för alla viktiga tillfällen genom livet.

Fest med övernattning

När kvällen är över finns det totalt 51 hotellrum som kan användas såväl som enkelrum eller dubbelrum. Dina gäster kommer att sova gott i våra sköna sängar med fluffiga täcken. På morgonen serverar vi en härlig frukostbuffé med nybakat bröd, rykande varmt kaffe och behövs det en huvudvärkstablett kan vi lösa det.

 

 

Festlokal utanför Stockholm

Körunda är en perfekt festlokal en liten bit utanför Stockholm.  Hitta hit.
Parkera bilen och välkommen till oss.

Önskar du åka kollektivt avgår pendeltåget två gånger i timmen (vardagar) och tar dig till Ösmo station på 45 minuter.

Kontakta oss

Kontakta oss så visar vi hotellet och våra festlokaler.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.