Boka

Hotell

Gör en konferensförfrågan

Vi återkommer så fort vi kan.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Just nu tar vi inte emot onlinebokningar.
För att boka ett bord hos oss var vänlig ring eller skicka ett mail.

Ring oss för att boka bord

08-520 390 30
info@korunda.se

Fira festernas fest med oss!

Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Konferenspaket

Konferens i paketerad form

På Körunda hittar ni konferenspaket till bra pris med extra mycket innehåll – mer till mötet! Att skapa den perfekta konferensen beror på Era önskemål, mål och syfte. Tillsammans skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar just Ert möte. Vi kan även erbjuda hjälp med elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten, fråga oss för mer information.

Konferenspaket för alla typer av möten

Att hitta den perfekta konferensen är inte alltid så lätt som man tror. Vad är egentligen en perfekt konferens? Glada deltagare som åker hem med ett leende? Konferenser handlar om balanser och väl uppsatta mål där man i förväg noga planerat vad som behövs göras. Ett riktigt vasst konferenspaket hjälper dig på vägen till målen även om det inte är en universallösning. Vi skulle dock vilja säga att vi har hittat den perfekta formulan. Hos oss tror vi starkt på att kombinera konferens med aktiviteter utomhus i vår underbara natur och inomhus i vår härliga herrgårdsmiljö.

Konferens med övernattning

Våra färdiga konferenspaket är väl sammansatta mötespaket med allt från enkla dagkonferenspaket till all-inclusive varianter för konferens med övernattning. Att Körunda ligger något utanför city ger fler fördelar än man kan tänka sig. Inte nog med att man får all härlig natur ”på köpet” vid en konferens hos oss så kan vi erbjuda bättre pris på konferens i Stockholm. För att läsa mer om våra konferenspriset kan du gå in på respektive paket ovan.

Konkurrenskraftiga priset med mer innehåll. På Körunda inkluderar vi allt som ett modernt konferenspaket ska innehålla till ett bättre pris än många andra konferensanläggningar i Stockholm.

Vi skräddarsyr gärna er konferens helt efter era behov och förutsättningar men har även färdiga konferenspaket för er som letar efter något nytt eller kanske helt enkelt inte har tid att skräddarsy ett konferenspaket. Behöver ni ha fler tips om hur ni skapar en konferens och sätter ihop ett konferenspaket får ni gärna ringa oss på 08-520 390 30 eller skicka ett mail till info@korunda.se så hjälper vi er vidare.

Konferenspaket

Konferenspaket Utomhus Vår

Vårkonferens

Ge mötet en nytändning med Sörmlandsleden precis utanför dörren och en ryggsäck full av mat för utomhusäventyr.

Konferenspaket Utomhus

Vinterkonferens

Utmana dig själv efter mötet och ta ett svalkande dopp i isvaken!

Konferenspaket

Kickoff med roliga aktiviteter för ert företag

Kickoff är en nystart. En nystart på året, på säsongen eller på ett nytt projekt med syfte att alla deltagare fullt ut ska se målet för nystarten.

Konferenspaket

Vandringskonferens

Naturtrenden har växt sig starkare under pandemin och utekonferensen är en stor förfrågan bland företagen.

Konferenspaket

Ute är inne

Vi vill visa dig nyttan med naturen. Ute är inne av så många anledningar.

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra. Går att boka med eller utan middag.

Konferenspaket

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenspaket

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenspaket

Mixa och mumsa

Vår senaste hit här på Körunda handlar om att utforska sin kreativa sida tillsammans med kollegor. Några i teamet blir proffs på drinkar och anda gänget blir kock under Andreas coachning.

Konferenspaket

Golfkonferens 2024

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Konferens- Helt för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Konferens med transport

Boka för över 20 personer och transporten ingår och samtidigt är du klimatsmart!