Boka

Hotell

Gör en konferensförfrågan

Vi återkommer så fort vi kan.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Just nu tar vi inte emot onlinebokningar.
För att boka ett bord hos oss var vänlig ring eller skicka ett mail.

Ring oss för att boka bord

08-520 390 30
info@korunda.se

Fira festernas fest med oss!

Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vem, vilka, varför

Planera din konferens

En inspirerande konferens är även en välplanerad konferens. Sätt upp Era mål, planera och följ upp för att göra mötet till en framgång. Här är ett par tips inför konferensen.

Vi hjälper dig boka din konferens

Målet med konferensen...

behöver förseglas bland samtliga deltagare. Vi rekommenderar att ni redan på planeringsstadium tänker igenom en mötesmodell, ”hur kan jag få mina deltagare engagerade från början”.

Se till att kollegorna redan ett par månader innan konferensen tar del av syfte, mål och eventuella beslut som behöver uppnås under mötet.

Inför konferensen bör ni uppmana era anställda till att börja fundera kring vad som är viktigt för dem.

Att tänka på vid möten

 1. Vilken typ av möte
 2. Mål/syfte: planera eller åtgärda
 3. Deltagare, vilka behöver närvara
 4. Informera om frågor
 5. Passande lokal, måltider och aktiviteter som inspirera

Effektiva möten handlar om långsiktighet

Påminn om att målet och syftet enbart är den röda tråden. För den kreativa utvecklingsprocessen är det viktigt att deltagarna delar med sig av sina tankar och att du som ledare samlar upp så mycket du bara kan. Är ni en stor grupp kan det bli lättare att dela upp er i grupper, på Körunda hittar ni många soffor och fåtöljer perfekt för gruppdiskussioner.

 

Kom ihåg vid mötet

 1. För protokoll
 2. Följ upp beslut och frågor
 3. Planera inför nästa möte

Öppna tankeflödet

Vår Power Start by Walk är en enkel metod där ni antingen redan vid ankomst går de sista km fram eller efter ankomstfikat tar en promenad runt Muskan.

I konferenslokalen tar ni en stund till att skriva ner era tankar och låter alla få göra sig hörda. Syftet, målet, agendan och forumet har öppnats – det kreativa mötets boll har sats i rullning.

Aktiviteter är utmärkt för utveckling av samarbete, gemenskap och inspiration – det är en uppiggande paus i mötet.

Möten ska vara kul!

 1. Lös problem
 2. Stärk gemenskapen
 3. Dela erfarenheter
 4. Skapa idéer
 5. Utveckla positiva arbetsflöden

Maximera er konferens!

Körunda ger sina 8 tips på hur ni får ut det mesta av er konferensen!

För att du ska kunna maximera konferensen har vi tagit fram några konkreta tips på vad du kan tänka på redan innan du kommer till oss på Körunda.

 1. LESS IS MORE

  När ni planerar konferensen är det väldigt lätt att man vill klämma in så mycket som möjligt. Faktum är att ett fullspäckat schema kan minska effektiviteten. Korta ner antalet aktiviteter eller varför inte dela upp konferensen på 2 dagar?

 2. FYSISK PAUS

  Att ta en paus från de arbetsrelaterade aktiviteterna är bra. Att ta en paus med fysiskt arbete är ännu bättre. Vid fysiskt arbete kommer dina medarbetare att tänka på annat och detta gör att konferensen kommer att bli mer effektiv.

 3. SOV ÖVER

  Att dela upp konferensen på två dagar innebär att ni kommer få tid till att umgås utanför jobbet. Passa på att sova över hos oss och upplev den fantastiska naturen och vår goda mat.

 4. UTNYTTJA OMGIVNINGEN

  Att ha några aktiviteter utomhus i vår vackra miljö kommer sätta fart på kreativiteten. Väljer ni att sova över kan ni alltid ta en promenad och utforska det vackra området. Det finns även möjlighet att ta en golfrunda om begäret blir för stort.

 5. DOKUMENTERA KONFERENSEN

  Genom att fotografera och filma kommer ni att komma ihåg hur trevligt ni hade det och vad ni lärde er. Varför inte starta er egna hashtag och låt alla kollegor bidra med sina bilder och filmer från konferensen.

 6. FÖRBERED OCH FÖLJ UPP

  Se till att ha en tydlig målsättning för konferensen. Oavsett om målet är att ha en rolig helg eller ta fram en tillväxtstrategi. Genom att förmedla målet inför konferensen och genom att följa upp resultatet när ni kommer hem, visar du dina medarbetare att deras deltagande är betydelsefullt.

 7. INSPIRERANDE KONFERENS

  Ha ett inspirerande tema på din konferens och låt dina medarbetare fungera kring temat ett par veckor innan den går av stapeln. Ett inspirerat team kommer oftast betydligt längre och miljöombytet gör detta till det perfekta tillfället att plantera idéer, förslag och nyheter. Sätt upp utmanande frågeställningar eller bjud in oväntade föreläsare för att få fart på inspirationen i gruppen.

 8. FYLL PÅ MED ENERGI

  Se till att fylla på ordentligt med energi, men då pratar vi inte om wienerbröd eller annat som får blodsockret att skjuta i höjden för att sedan crashlanda. Satsa på frukt och smörgåsar för att undvika de värsta svackorna.

Kontakta oss

Så hjälper vi dig planera upp er konferens, liten som stor. Fylld med aktiviteter eller annat skoj!

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.