Boka

Hotell

Gör en konferensförfrågan

Vi återkommer så fort vi kan.

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Just nu tar vi inte emot onlinebokningar.
För att boka ett bord hos oss var vänlig ring eller skicka ett mail.

Ring oss för att boka bord

08-520 390 30
info@korunda.se

Fira festernas fest med oss!

Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nära Stockholm

Weekend

Smit ifrån city och njut av lugnet på landet och naturen endast 30 minuter från Stockholm. tänk på dig själv en stund. Ge kropp och relation en kärleksinjektion.

Weekend i Stockholm

Helgen står för dörren, det är dags att unna dig själv ett härligt avslut på veckan. På Körunda kombinerar du med fördel avkoppling och relax med aktiv miljö som golf, promenader och aktivt sportande. Här finns flera träningsmöjligheter som motionsslinga på 9 km runt sjön Muskan, bootcamp-område, yogadäck och utegym.

 

Boka online

Forma din weekendupplevelse

Din weekend hamnar i fokus och du väljer själv hur den formas till en minnesrik upplevelse. Från incheck till utcheck bjuds det på god mat, härlig relax och sköna sängar. Du kan välja något av våra förberedda paket eller helt enkelt forma din egen weekend. För bokning eller frågor kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se.

 

Nära till skärgården

Körunda ligger endast ett stenkast, eller havsvåg om man så vill, från hela Stockholms södra skärgård. Med närhet till vackra Torö, charmiga Nynäshamn, Utö, Landsort och flertalet öar tar man sig enkelt dit med båtar i närområdet. Kombinera gärna ditt weekendpaket med något av dessa utflyktsmål. Skärgårdsboost på dagen och lyxigt avslut med middag och relax på kvällen.

Varmt välkommen till en härlig weekend i Stockholm!

Här kan man nästan göra allt!

Spela kubb eller boule tillsammans innan middagen serveras. Slå dig ner med ett glas cava på solsidans bubbelbar. På Körunda är det skönt att bara njuta av livet och stunden. Som hemma, fast med en extra touch och med härliga minnen som följd. Vill du veta mer? Fråga oss.

 

Kontakta oss