Träningshelg

Ge dig själv en powerboost på Körunda

Fira in våren genom att unna dig en grym träningshelg där du får igång kroppen efter den långa vintern.

28 april - 30 april

Träningshelg på underbara Körunda

Missa inte vår härliga träningshelg på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Fira in våren genom att unna dig en grym träningshelg där du får igång kroppen efter den långa vintern.

Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning, dansliknande svettiga träningspass till härlig musik, men också avslappnande yoga. Glädjespridaren Kristian Lootus kommer med att få dig att svänga runt flera i olika danser, ingen kan stå still när han lotsar runt oss i både 70-talsdisco, salsa och jive! Grymma Sabina Dalfjäll finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta inom boxning och thaiboxning. Har du aldrig testat boxning innan så får du verkligen chansen att hitta en ny rolig och svettig träningsform! Vi utlovar både skratt och träningsvärk den här helgen! Duon har sällskap av härliga yogainstruktören Beatrice Magnusson som hjälper dig att mjuka upp både muskler och sinnet morgon och kväll.

Pamela Andersson finns också på plats.

Har du några frågor?

Ring på 08-520 390 30 eller mejla oss på info@korunda.se.

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och på den populära bastuflotten, där du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner.

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

När: 28 -30 april 2023

Pris: 4 995 kr/person

Enkelrumstillägg: 300 kr/natten

Var: Körunda Hotell och Konferens,

Detta ingår:

– Boende (del i dubbelrum)

– Frukost, lunch och middag

– Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten

– Alla våra tränarledda träningspass

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Körunda Hotell.

NYHET!

När du bokar en resa med ToppTräningsresor får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson under tre månader. Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till under tre månader.

Om våra ledare

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé. 2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

 

 

Sabina Dalfjäll är personlig tränare som började sin träningsresa som dansare. Hon är utbildad på London Contemporary Dance School och Balettakademien i Stockholm och har bland annat medverkat som dansare och koreograf i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Hon har dessutom dansat bakom Ricky Martin på MTV Music Awards och Wycleaf Jean på NRJ galan! I dag är hon främst känd som stenhård PT och från sin säsong som tränare i Biggest Looser 2017. Sabina undervisar bland annat i kampfys, box och gruppträning.

 

 

 

 

 

 

 

Beatrice Sjöberg Magnusson är yogalärare med stor erfarenhet av olika sorters yoga. Hon är utbildad i bland annat Ashtanga Yoga, Yinyoga, gravidyoga, barnyoga och Ayurveda men är också crosstrainingsinstruktör och idrottsmassör och blivande kostrådgivare. Hennes eget koncept är crosstraining och yoga i samma pass, och på somrarna hittar man henne på Tofta på Gotland. Bea driver också två bolag; Soyoga, som är ett hälsoföretag och Sobea som är hennes eget klädmärke.

 

 

 

Anmälan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.